www.fun4two.se © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

Du och jag = VI!

Erotisk dans»

 

    

 

Detta är vår privata sida där vi delar med oss av vår erfarenhet, tankar och idéer om hur man ska kunna leva i ett parförhållande och varje morgon kunna vakna upp och känna, wow! Vilket underbart liv jag har med min partner. Vi som skriver detta har ett förhållande sedan flera år tillbaka och vi fann tidigt att vi njöt enormt av sex och erotik.  

 Vi njuter av detta till fullo och har tillsammans utforskat det stora erotiska äventyret med alla möjliga buss och upptåg. Detta har givit vårt förhållande en enorm stimulans. Att få tillsammans med den man älskar få pröva alla sina fantasier och stimulera varandra till nya upptäckter, är helt fantastiskt. Detta har givit oss en enorm närhet och tillit i vårt förhållande, varje morgon vaknar vi och känner wow – livet är bra kul!

Vår uppfattning är att sex inte är problemet i förhållanden utan bristen på att ha sex. Allt för många i vår omgivning, tjejer som killar, uttrycker deras frustration i sina förhållanden, där bristen på sex ofta är en viktig faktor. MEN om både tjejer och killar uttrycker samma sak, så varför ska det då vara så svårt att mötas?

Det är vår uppfattning att de flesta tjejer som killar är precis lika sugna på sex och har erotiska fantasier – det handlar bara om huruvida vi vågar agera eller ej.

Det finns alltför många krav, måsten och restriktioner i våra sexuella relationer idag som hindrar oss att mötas och uppleva det stora äventyret. Tänk om tjejen på sin kammare och killen på sin gjorde upp en lista på deras 10 största sexuella fantasier (och verkligen tog ut svängarna), skulle gissa att många skulle komma upp med samma fantasier.

Tyvärr tror allt för många att ett fantastiskt sexliv är något man bara ska få av sin partner, tvärtom(!) ett fantastiskt sexliv är något man skapar tillsammans med sin partner genom att vara öppen med sina fantasier, visa varandra förtroende och viktigaste av allt – agera.

Tro inte att ett fantastiskt sexliv bara kommer till er om ni sitter i TV-soffan (fast vem vet, brevbäraren kan ju komma sent en kväll….). Ett fantastiskt sexliv är något som behöver hjälp på traven - det som krävs är att vi faktiskt försöker leva ut våra fantasier och gör något åt det.

Livet är för kort och man kommer bara ångra det man inte har gjort.

När överraskade du din partner senaste med att ligga naken på köksbordet endast iklädd vispgrädde och chokladsås? Det mest erotiska är sinnet – så låt fantasin flöda och upplev ditt livs äventyr!

Denna sida kommer vara vår mötesplats för våra fantasier där vi genom våra erfarenheter och drömmar förhoppningsvis stimulerar andra till att njuta och uppskatta sex så som vi gör.

Sex tillsammans med den person du älskar är ett av de största och mest givande äventyr du  kan ha idag, så varför är det då så få som lever ut sina drömmar? Ta tag i detta idag, det är sällan aldrig försent.

Vi känner att vi har funnit nyckeln till ett fantastiskt liv tillsammans och tänker dela med oss av våra äventyr och fantasier för att låta andra få uppleva samma fantastiskt stimulerande tillvaro som vi har. Även denna sida är naturligtvis del av vårt äventyr tillsammans så vem vet hur detta utvecklas.

För er som gillar vad ni ser och läser och kanske vill busa mer…maila oss på vi@fun4two.se eller till våra respektive marica@fun4two.se eller magnus@fun4two.se

Vi är öppna för alla äventyr som kan sätta krydda på vårt sexliv och ge oss mer att skriva om på vår sida.

Marica&Magnus